top of page

Vill du jobba hos oss?

Vi söker personal omgående och tjänsten kommer att tillsättas snarast vi hittar rätt person.

 20h/v 
Eftermiddag/kväll och varannan helg.

eller 30h/v

tisdag-fredag varannan vecka och tisdag, fre-sön varannan vecka

 

 

Bifoga CV och personlig brev
Märk din ansökan med 20h/v eller 30h/v

Ansökan skickas till hejoharekrytering@gmail.com

Har ni några frågor kring tjänsten? Tveka inte att höra av er!

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Hej & Hå Secondhand Barnaffär ett butiksbiträde. Vi söker framför allt dig som är engagerad och effektiv i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Som butiksbiträde ansvarar du för att se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken samt arbeta i den dagliga driften med att ta emot inleveranser och samt nedplock av utleveranser.

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av service, arbete som butiksbiträde och försäljning. Dessutom har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och god datorvana. Har du även erfarenhet av arbete med barn är det en merit vi absolut värdesätter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du sätter kundens bästa i första hand. Du har en lösningsfokuserad inställning och ser problem som utmaningar att ta sig förbi. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och viktigast av allt – att du alltid ser kunden.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en stor mångfald tillför och vi välkomnar därför sökanden av olika kön och bakgrund.

Med det sagt, även om du inte har erfarenheten som efterfrågas – tveka inte att skicka in din ansökan. Ibland blir det en fullträff ändå! Man behöver börja någonstans för att skaffa sig erfarenhet. Driv och vilja tar en långt!

 

Ansökan skickas till: hejoharekrytering@gmail.com

Bifoga CV och personligt brev

Märk din ansökan med 20h/v eller 30h/v
Tillsättning:  omgående
Sista ansökningsdag: den 16 december 2022

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Lön: enligt överenskommelse

bottom of page